Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΛΠΑΡΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ Ο ΚΟΔΕΛΑΣ!....ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Στο ιστιοφόρο Estelle που θα προσπαθήσει να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας (!!!) (λέμε τώρα...) βρίσκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αργολίδας Δ.Κοδέλας αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση που του έγινε όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου που έστειλε εν πλω.Αφού πρώτα φρόντισε να ασχοληθεί διεξοδικά με τα προβλήματα ...........


της Αργολίδας και της Ελλάδας και να δώσει λύσεις,είπε να μην αφήσει παραπονούμενους και τους φίλους Παλαιστίνιους.Να πιάνει στη Γάζα πάντως δεν το βλέπουμε,αφού υπάρχει σαφής δεδηλωμένη πρόθεση της ισραηλινής κυβέρνησης να μην επιτρέψει την προσέγγιση πλωτών μέσων στις ακτές.Και εκεί δεν είναι ούτε το θεατράκι της πλατείας του Άργους,ούτε το Τριανόν στο Ναύπλιον να λέμε θεωρίες.Πάντως τζερτζελέ και ειδησεογραφικό ενδιαφέρον θα έχει μπόλικο."Η αποστολή του Estelle απαιτεί έμπρακτα να μην καταπατούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα και η ανεξαρτησία λαών και κρατών.Θα επιβάλουμε τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία." αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αργολίδας.

Τρέμε Ισραήλ!
by iceman

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι σικατο πραγμα το εστελ το ιστιοφορο..
και ο καιρος ωραιοτατος....
τα συγχαρητηρια μου....
εν πλωωωωωω

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αντικειμενικό σε βρίσκω φίλε μου. Δηλαδή δε σου αρέσουν ούτε αυτοί που δεν κάνουν τίποτα, ούτε αυτοί που κάνουν... Ωραιότατη και εποικοδομητικότατη η κριτική από το καναπεδάκι μας. Δείχνει άτομο με βαθιές ευαισθησίες (λέμε τώρα) και σαφή πολιτική άποψη. Εύγε.
Απ' την άλλη μπράβο στον κο Κοδέλα που επιδεικνύει έργο και ενεργότατο ρόλο στα προβλήματα της περιοχής μας, αλλά και διεθνώς όπως φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.Δείχνει σαφώς το επίπεδο του χώρου που ανήκεις πολιτικά.Την αντικειμενικότητα την οποία μπορείς να αντιληφθείς(λέμε τώρα!)μόνο στα δελτία τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μπορείς να αναζητήσεις.Εδώ είναι μπλοκ και γράφουμε τη γωώμη μας.Πάντως εξακολουθούμε να προτιμούμε τις ευαισθησίες και τη πολιτική άποψη του καναπέ παρά να είμαστε ψευτοεπαναστάτες του γλυκού νερού.
Αλήθεια η φανέλα με το ΟΥΣΤ και το ελικόπτερο που φορούσε ο βουλευτής στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου και η ντουντούκα που χάθηκαν;Του τα πήραν στην είσοδο της Βουλής;
cobrateam

prefadoros είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

πρεφαδορε τράβα αλλού να κάνεις προπαγάνδα γιατί εδώ δεν πιάνει.Εδώ δεν είμαστε τόσο δημοκράτες όσο εσύ.Εδώ θα τρως σβου.Αμα θες να διαφημιστείς τραβα αλλού.Ασε εμάς να ασχολούμαστε με το Σουλειμάν.Εσύ βάρα κανα κλικ στο σαιτακι σου (ξερεις εσύ!!!)
COBRATEAM